بلاگ

میکروبلیدینگ چیست؟

در سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ میکروبلیدینگ به طور ویژه ای در صنعت آریش دائم مورد توجه قرار گرفت. در کمتر از دو سال جستجو کلمه “میکروبلیدینگ” نسبت به آرایش دائم ۵۰% افزایش داشت. این افزایش نشان می دهد علاوه بر تکنسین ها، مشتریان نیز جهت آشنایی بیشتر و یافتن پاسخ سوالاتشان این کلمه را جستجو کردند.

حتماً میکروبلیدینگ را در تبلیغات و دنیای مجازی بسیار شنیده اید. میکروبلیدینگ روشی است که در آن با استفاده از “تیغ” یا همان “بلید” خطوطی را روی پوست ایجاد می کنند. در این روش با استفاده از تیغ پوست را برش داده و رنگدانه ها را در لایه های زیرین پوست قرار می دهند. در میکروبلیدینگ انتقال رنگ نسبت به سایر روش ها بیشتر است چون مقدار بیشتری از رنگ در این روش در لایه های زیرین پوست قرار می گیرد.

میکروبلیدینگ چه مزایا و ویژگی هایی دارد؟

خطوطی که با استفاده از میکروبلیدینگ ایجاد می شوند به فرم طبیعی موهای ابرو نزدیک تر هستند و نتایج طبیعی تری را ایجاد می کنند.

معایب و محدودیت های میکروبلیدینگ چیست؟

  • عدم استفاده از هرگونه نیروی الکتریکی، اتومیشن جهت قرار دادن رنگ در پوست و صرفا استفاده از فشار فیزیکی دست برای ایجاد خطوط در پوست
  • کمترین ماندگاری رنگ
  • یادگیری دشوار جهت حصول نتایج طبیعی و ماندگار
  • ضخیم تر بودن هاشور های ایجاد شده نسبت به موهای طبیعی
  • تخریب بافت پوست به دلیل کشیده شدن تیغ بلیدینگ روی پوست همراه با فشار فیزیکی دست
  • عدم یکسان و یکنواخت بودن فشار دست در ابتدا و انتهای فرایند
  • ایجاد درد های در ناحیه مچ برای کاربر

تفاوت میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ چیست

پس از این که پاسخ سوال خود را از میکروبلیدینگ چیست دریافت کردیم باید به بررسی تفاوت آن با میکروپیگمنتیشن بپردازیم. میکروپیگمنتیشن در ابتدا به عنوان جایگزین تاتو های سنتی وارد بازار شد. مزیت میکروپیگمنتیشن نسبت به تاتو سنتی در رفع نکات منفی، معایب بهداشتی و حرفه ای تاتو بوده است. اما در مقایسه با میکروبلیدینگ، میکروپیگمنتیشن نه تنها این تکنیک را نقض نمی کند بلکه مزایای میکروبلیدینگ را نیز برای ارائه نتایج بهتر مورد استفاده قرار داده است.

از این رو، مربیان و مهندسان کمپانی  MT.DERM با بررسی میکروبلیدینگ و حذف معایب آن، روش جدید “هاشور نانو” را با نتایج فوق العاده طبیعی ارائه کرده اند. هاشور نانو با استفاده از دستگاه آمیا و کارتریج های بسیار ظریف و منحصر به فرد آن با ضخامت ۰٫۲ میلی متر قابل اجراست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *